Tentang eRisk Blog

—————————————————————-
TENTANG eRisk BLOG
—————————————————————-

Nama:

e R i s k — dengan “R-kapital“, NGGa ada maksud orang
berinisial “e” berani ambil “Risk” (resiko). Tetapi,
ini berarti:

eRisk = eris + k

di mana:

eris = first name dari author blog ini.

k = kusnadi = last name dari author blog ini.

Jadi,

eRisk = Eris Kusnadi

eumh..  ='(   ribet.. !!   /(><)   jdi mengenang nulis rumus ^^’

r” digedein biar unik aja he.. =D

ALamat:

e r i s x . w o r d p r e s s . c o m

Dibuat sekitar tahun 2006 dan sempet molor 2 tahun
(sampai sekarang juga jarang update).
Tadi’a mau pake nama “erisk” atau “eriskusnadi“,
tapi waktu itu ud ada yang pake.

Belakangan (tahun 2009), nama “erisk” dan “eriskusnadi
berhasil saya buat, tetapi nama “erisx” sudah terlanjur
terkenal (maksud’a: terkenal hanya di teman2 saya saja).
Jadi saya putuskan untuk pake nama:
e r i s x . w o r d p r e s s . c o m

(selain males buat nyeting user baru).

iSi bLOG:

Idealisme’a sch hanya mengulas seputar Teknik Industri
cz waktu kuliah susah bgt nyari referensi Teknik Industri
berbahasa Indonesia.

Tapi, lihat saja nanti apakah isiblog ini bisa
istiqomah + rajin atau ngga..???
Semoga…

Untuk saat ini saya hanya mengumpulkan serakan2 yang
ada dalam catatan dan proyek akademik saya saja.

Selanjutnya, baca aja sendiri lewat kategori, arsip, atau tag!

Idealisme Tujuan ngBLog:

1. Belajar ngBlog.

2. Belajar nulis.

3. Belajar nerima opini orang lain.

4. Belajar istiqomah di bidang Teknik Industri  (Andai pun ngga dpt kerja di bidang ini).

5. Pelarian (cz ragu klo ada penerbit buku yg mau nerima tulisan saya).

6. De..eL..eL.

—————————————————————-
TENTANG AUTHOR BLOG
—————————————————————-

PERINGATAN: Tulisan di bawah ini ditulis dalam Bahasa Asing
untuk mencegah kontak dengan Penderita Anti-Narcissism. Selalu
sertakan Kamus Terjemahan untuk mengkoreksi Grammar-nya.

Simkuring:

Gaduh wasta Eris Kusnadi atanapi tiasa disauran Éris.

Dibabarkeun di Kawali, Ciamis dina kaping 25 Maret 1984.

Ayeuna nuju milarian pangaweruh dipuseureun dayeuh Serpong, Tangerang Selatan.

Sasakali ngaos, maos, nyerat, ngobrol, oge teu hilap ngablog.

Sakola:

Ngawitan asup sakola dina yuswa 7 taun atanapi cekapna taun 1991 di

SD Negeri 3 Serpong
Jl. Raya Serpong

waktos di sakola dasar gaduh kareseup dina seni lukis, nanging kitu éRisk mindeng nampi jawara kelas.

Dina taun 1997 neraskeun sakola di

SLTP Negeri 4 Serpong
Kompleks Puspiptek

nu mangrupikeun salah sahiji SMP paporit di daerahna.

Kumargi gaduh cita-cita hoyong janten ‘insinyur’, éRisk ngalebetan dunya téknik dina taun 2000 ka:

SMK Negeri 4 Tangerang
Jl. Veteran 1A – Kota Tangerang
Jurusan: Teknik Mesin Perkakas & Produksi

nu mangrupikeun STM unggulan ka-2 sadayeuh Banten.

Di STM, éRisk gaduh minat kana widang: Menggambar teknik mesin (manual & CAD) sareng Frais (conventional & CNC).

Salajengna, éRisk neraskeun kuliah di

Industrial Engineering
Universitas Mercu Buana
Meruya Selatan – Jakarta

éRisk gaduh perhartosan dina widang: job design, plant layout, production system, sareng Japanese management practice.

Salami kuliah, éRisk teu gaduh préstasi akademik malah tiasa dipajarkeun bodo

(sumpah euy..! kuliah urang nepi ka 6 taun jeung IPK ogé kurang ti 2,9).

éRisk langkung condong kana pangulinanna, nyaéta organisasi mahasiswa.

Nanging kitu, éRisk kungsi nampi kapercayaan jadi asistén laboratorium Praktikum Sistem Produksi sareng Praktikum Statistik Industri, ogé kungsi diutus ka Lomba Keilmuan Téknik Industri 2008.

AjLengan:

Upami badé nyerat email ka simkuring, mangga tiasa nyerat dina kotak di handap ieu:


Smiling in the face of adversity, Contemptuous of danger,
Undaunted in defeat, Magnanimous in victory

(Prof. Dr. Sumitro Djojohadikusumo)

%d blogger menyukai ini: